top of page

Vilodagen

Bestämde mig på fredagseftermiddagen när jag gick från skolan, lite besegrad av veckan men ändå på gott humör. Denna helg ska vara en ledig en. Jag ska inte göra något skolrelaterat, inte ens tänka en tanke kring det. Avslutade fredagen med att se på bio med David och Martina. Vi såg Christopher Nolans nya, Interstellar.

Lördagen var så händelselös att det gör jag nog bäst i att inte nämna mer än jag redan gjort. Söndagen blev en städdag. Röjde upp på rummet och dammsög. Diskade och städade undan i köket. Sisådär efter lunch kände att jag att jag kunde ge mig en god klapp på axeln, speciellt då Jonas inte var hemma och kunde göra det. Tänkte ta en promenad i solen och ladda batterierna lite. Hörde av mig till Linda då mig dåliga samvete slog mig och påminde mig att jag borde ha hört av mig redan igår. Fick svar att jag kunde möta upp dem på stan.

Resten av dagen spenderades med Linda, Albin och Karin. Strosande omkring på Lunds kullerstensgator. Kvällen bjöd på hamburgare hos ovannämda som avslutades med halvintensivt kortspel och frukt.

DSC_0874.jpg
DSC_0879.jpg
DSC_0868.jpg
DSC_0848.jpg
DSC_0845_bw.jpg

bottom of page