top of page

Ostron i Saluhallen

Adrian hade föreslagit tidigare i veckan att vi skulle ta oss ner till Saluhallen på fredagen då de serverade ostron för tio kronor styck. Jag har aldrig smakat ostron förut så det kändes som ett bra tillfälle att testa. Tycker om skaldjur, musslor och fisk så tänkte att det skulle kunna vara något som kan falla mig i smaken.

Kändes skönt att ha något att göra på en fredagkväll för en gångs skull med. När skoldagen var över och vi kände oss färdiga med allt vi ville göra så cyklade jag, Adrian, Anton och David ner till Mårtenstorget. Det var rätt mycket folk på resturangen. Det var fler som hade fått nys om erbjudandet, tänkte jag. Det var en rätt liten resturang. De hade en bar som vi placerades oss vid och beställde en öl var och ostron. Jag beställde två i hopp om att det skulle falla mig i smaken. Det gjorde det inte. Smakade salt vatten med en slemmig konsistens. Inget för mig. David fick mitt andra ostron. Annars var det en tevlig kväll.

_DSC2145.jpg
_DSC2152.jpg
_DSC2162.jpg
_DSC2158.jpg
_DSC2166.jpg
_DSC2173.jpg
_DSC2176.jpg

bottom of page