top of page

Första advent

David hade bokat bord till mig, Martina, Anton och Daniel på Mejeriet. Brunch var syftet och det fick vi. Riktigt bra brunch buffé. Jag höll mig mätt hela dagen på den brunchen. Efter brunchen tog vi en promenad till Lundagård och AF-borgen för titta till på industridesignernas julmarknad som var i full gång. Det fanns mycket kul och kreativa produkter. Som vanligt så är det rätt dyra grejer också, men smakar det så kostar det. Eftersom jag vill ha råd att åka hem under jul så fick plånboken vila.

När vi kände oss mättade av marknaden begav vi oss hem till David och Martina för lite NES spelande och glöggmys. Senare på kvällen bestämde vi oss för en promenad runt centrala Lund för att spana in skyltsöndagen. Till min besvikelse så hade få butiker valt att lägga ner det lilla extra och allt kändes bara väldigt kliché, men promenaden var trevlig. Kvällen avslutades med filmkväll där vi såg Sagan om konugens återkomst och är nu helt redo inför premiären av sista Hobbitfilmen.

DSC_1422.jpg
DSC_1424.jpg
DSC_1241.jpg
DSC_1402.jpg
DSC_1246.jpg
DSC_1249.jpg
DSC_1408.jpg
DSC_1461.jpg
DSC_1458.jpg
DSC_1468.jpg

bottom of page