Industridesignernas julmarknad

Varje år hålls en julmarknad av industridesignstudenterna på LTH i AF-borgen. Det som säljs är saker studenterna har själv tillverkat, allt från lampor och smycken till porslinshögtalare och cruiser boards i trä kunde man hitta i årets uppsättning. Marknaden är populär och välbesökt och något jag skulle rekommendera till den som är ute efter en något mer unik julklapp eller gillar arts and crafts.


Every year the industrial design students at Lund University arrange a christmas fare which is being held at the AF-castle. The products are things students made themselves, everything from lamps and jewelry to porcelain speakers and cruiser skateboards made out of wood could be found in this year's set. The market is popular and well visited and I would recommend it to anyone looking for a slightly more unique Christmas gift or for those intrested in arts and crafts.