top of page

Äntligen hemma!

Det är alltid skönt att få komma hem till familjen, speciellt under jul. Alla är lediga och vill umgås. Jag landade i Umeå flyplats på torsdagskvällen, mamma och pappa var där och hämtade upp mig. För en gångs skull var jag först av syskonen hem över jul. Lisa jobbade och skulle komma på fredagseftermiddag. Malin skulle köra och skulle komma någon gång under fredagen.

På vägen hem berättade mamma planerna hon hade för helgen. Imorgon skulle vi flytta ut till stugan i Rickleå och spendera resten av helgen där i lugn och ro innan resten av sällskapen i form av morbror och familj skulle anlända. På lördagen var det lilla julafton som stod på tablån där bara vi i familjen skulle ge varandra klappar.

Fredagen gjorde vi allt i ordning och jag och mamma handlade mat för hela helgen. Sen så packade vi bilen och begav oss ut till stugan. Vi hann knappt komma genom dörren så anlände ena systern efter den andra och plötsligt var vi hela familjen på plats. Kvällen bestod av god middag och familjemys framför brasan.

DSC_6228.jpg
DSC_6198.jpg
DSC_6205.jpg
DSC_6226.jpg
DSC_6210.jpg

bottom of page